Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažiprst desne ruke

Hvar: Poskok ušao u kuću i ugrizao ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poskok se ušuljao u kuću žene u Sućuraju na otoku Hvaru i ugrizao je za kažiprst desne ruke.

Nemili događaj dogodio se u protekli ponedjeljak, nešto prije 17 sati. Žena je ušla u pečenjarnicu i krenula uzeti posudu, no nije primjetila da na njoj spava zmija bijelo-smeđe boje dugačka više od pola metra.

Pročitajte i ovo Invazija komaraca u Argentini Buenos Aires VIDEO Nevjerojatni prizori iz milijunskog grada: Rojevi komaraca teroriziraju ljude, vlasti strahuju od širenja bolesti Poskok (Foto: Pixell) Napadaju stoku, opasni i za ljude Napad ove opasne zmije zabilježen iznenađujuće rano. Jedna bočica spasonosnog seruma košta nevjerojatnih 18 tisuća kuna

Kada se približila posudi, zmija je ženu ugrizla za kažiprst desne ruke. Ženu nije uhvatila panika već je zmiju pritisnula štapom i stala dozivati pomoć. Njezine vapaje čuo je susjed i ubio zmiju. Ugrižena žena prvo je dovezena u ambulantu na Hvaru, a onda je  Splitski područni ured Centra 112 angažirao helikotper koji je odmah poletio s Hvara i pacijenticu prevezao u Split. Tamo je primila serum i dobro se oporavlja od ugriza zmije.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene