Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HSLS raspustio osječki ogranak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) raspustila je osječki ogranak zbog loših izbornih rezultata na izborima za Gradsko vijeće, a za novog povjerenika osječkog HSLS-a imenovan je potpredsjednik stranke Želimir Janjić, priopćeno je iz stranke.

"Odlukom Predsjedništva HSLS-a i predsjednice Đurđe Adlešič stranka je raspustila ogranak HSLS-a u Osijeku", stoji u priopćenju u kojem se navodi da je ogranak raspušten zbog lošega izbornog rezultata na nedavnim izborima za Gradsko vijeće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Neprirodno i neafričko' Potpredsjednik izjavom šokirao i zabrinuo javnost: 'Za njih ovdje nema mjesta' Slika nije dostupna 'Lopovluk i kriminal' FOTO Državne stanove zaposjeli žohari i ilegalci, a 1.300 obitelji čeka stan

Za novog povjerenika ogranka imenovan je Želimir Janjić koji će tu će dužnost "obnašati do sazivanja izborne skupštine osječkog HSLS-a koja će se održati u roku propisanu Statutom HSLS-a", stoji u priopćenju.

Osječki HSLS na nedavnim izborima za Gradsko vijeće nije prešao izborni prag, dobivši samo 0,88 posto glasova, a svojedobno je bio jedan od najjačih stranačkih ogranka koji je na vlasti u Osijeku bio više od deset godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene