Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oni su Bolja Hrvatska

VJEROVALI SU I USPJELI Supružnici izgradili malo poslovno carstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što dobijete kada spojite računalnog zanesenjaka i dizajnericu? Vrlo uspješan mladi par!

Izvorku i Ladislava Jurića već smo pratili u radu, a njihovi proizvodi dokazuju da se uz puno rada i truda može uspjeti i na domaćoj i na inozemnoj poslovnoj sceni.

Malenih 15-ak kvadrata za velike ideje Ladislava i Izvorke. Privatno supružnici, poslovno - partneri, ova dizajnerica i IT stručnjak udružili su snage i zajedno izgradili malo poslovno carstvo. Posljednji uspješan projekt - muška torba.

Proizvod su osmislili prije pet mjeseci, prikupili novac putem online donacija, i sada za njih zna cijeli svijet. Počinje ih prodavati Amazon, jedna od najvećih online trgovina na svijetu, prisutni su na svim kontinentima, u ukupno 76 zemalja.

'Jedno od najzanimljivijih su Nigerija i Kuvajt gdje nismo ni znali da imamo kupce. Svakodnevno dođe neki poziv ili iz Kine, ili Indije, Kanade', kaže Ladislav.

'Išli smo prema tome da radimo sve najkvalitetnije, i to smo smatrali ključem, tako da se pokazalo da smo tu bili u pravu i možemo bit jako zadovoljni', rekla je Izvorka.

Mogu biti zadovoljni i zbog uspjeha koji je polučio Izvorkin dizajn. Njena bočica za maslinovo ulje najnagrađivanija je ambalaža osmišljena u Hrvatskoj, a za ovim poklon kutijama turisti su ludi. Nazvane "Hrvatska u kutiji", promoviraju zemlju na malo drugačiji način.

'Htjeli smo kroz boje Mediterana i Slavonije pokazati to bogatstvo, tako da se tu radi o jednom bogatom koloritu, koji predstavlja ono što Hrvatska i je - bogata bojama, okusima, nekakvim strastima, emocijama i tako dalje', kaže Izvorka.

Za svoj rad Izvorka je dobila nebrojeno nagrada, među kojima i četiri Red dota, ili kako mu tepaju, četiri dizajnerska Oscara. Cilj za ovu godinu - prikupiti još milijun kuna i krenuti u serijsku proizvodnju muške torbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene