Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zlata u Londonu

Čudesnoj Sandri Perković čestitali Plenković, Jandroković i Bandić: "Dosegnuli ste sam vrh svjetske atletike"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu osvajanja zlatne medalje u bacanju diska na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu, premijer Andrej Plenković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputili su čestitke Sandri Perković.

"Draga Sandra, osvajanjem zlatnog odličja u konkurenciji sjajnih mladih sportašica još ste jednom pokazali nepobjedivost, snagu i srčanost vrhunske atletičarke", stoji u čestitki Andreja Plenkovića. "Još jednom dosegnuli ste sam vrh svjetske atletike. U ime Vlade Republike Hrvatske, i moje osobno, čestitam Vam na zlatu osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Londonu“, objavio je Plenković.

Pročitajte i ovo Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću Milanović, Plenković, Jandroković Sretan Božić Državni vrh poslao svoje božićne čestitke, doznajte što su nam u njima zaželjeli

Čestitku Sandri Perković uputio je i Milan Bandić: "Draga Sandra, uvjerljivim nastupom u Londonu i hicima od preko 70 metara još jednom si oduševila svoje navijače i cijelu sportsku javnost. U ime Grada Zagreba, i svoje osobno ime, od srca ti čestitam na ovom sjajnom uspjehu. Želim ti dobro zdravlje i nastavak odlične forme na Hanžeku, pred svojim navijačima i u svom dvorištu", stoji se u čestitki gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Osim Andreja Plenkovića i Milana Bandića, Sandri Perković čestitao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković: "U ime Hrvatskoga sabora, i u svoje osobno ime, od srca čestitam Sandri Perković povodom osvojene zlatne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu. Sandra Perković, naša dvostruka olimpijska pobjednica, četverostruka europska prvakinja, te od danas i dvostruka svjetska prvakinja, dokazala je još jednom da je jedna od najboljih svjetskih atletičarki", stoji u čestitki.

"Današnja zlatna medalja rezultat je Sandrinog velikog talenta, ali i iznimne požrtvovnosti, discipliniranosti, zalaganja i motiviranosti. Zasluženi uspjesi Sandre Perković i našeg brončanog Stipe Žunića na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu neka budu poticaj za daljnje atletske uspjehe, na ponos i radost svih nas u Hrvatskoj", navodi se u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene