Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nagađanja da je bivša čelnica Laburista Nansi Tireli trebala biti na SDP-ovoj listi, Zoran Milanović nije potvrdio. Iz vrha stranke doznajemo kako će na izbore vjerojatno izaći samostalno.


Predsjednik Hrvatskih Laburista Tomislav Končevski za Dnevnik Nove TV je izjavio da će ta stranka na izbore vjerojatno samostalno.

Vezani članci Slika nije dostupna NAJPOŽELJNIJA UDAVAČA Što je SDP ponudio HSS-u? Slika nije dostupna NAJPOŽELJNIJA POLITIČKA UDAVAČA Evo čiji telefon najčešće zvoni

'Nismo razočarani, takve su bile naznake i smatramo da ako se SDP odriče jedine lijeve opcije i ako je uzeo stranku desnog centra, da to nije dobro za naše društvo. SDP nije htio niti razgovarati s nama i to je vrlo neozbiljno', kazao je Končevski.

Nakon što su dobili "košaricu" od SDP-a, s kojim su bili u koaliciji Hrvatska raste, među Laburiste se uvukla nervoza. U ovom sazivu sabora imali su tri zastupnika, što će teško ponoviti. Nagađanja da je bivša čelnica Laburista Nansi Tireli trebala biti na SDP-ovoj listi, Zoran Milanović nije potvrdio. Rekao je da razgovara samo sa stranačkim čelnicima.