Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska pamet ponovno se dokazala na svjetskoj sceni. Naši inovatori na sajmu u Poljskoj bili su najbolji i osvojili 17 odličja.


Sustav koji je razvio Tomislav Bronzin prepoznaje vaše crte lica i određuje vaš spol i dobnu skupinu kojoj pripadate.

Vezani članci Koronavirus u Poljskoj, ilustracija Poljska otvara privremenu bolnicu na nacionalnom stadionu u Varšavi: Imat će 500 kreveta, a može se proširiti i na 1000 Koronavirus, ilustracija Brojne zemlje uvode sve jače mjere - od maski na otvorenom, zatvaranja kina i do posebnog vremena za odlazak starijih u kupovinu

'Primjena sustava je u marketingu. Moguće je postaviti takav sustav iza stakla u nekakav izlog dućana. Na taj način možemo pružiti dvije stvari onima koji se bave marketingom, da nudi sadržaj, i da vide tko nudi koji sadržaj, za što je zainteresiran, koliko mu se sviđa i kojoj dobnoj grupi i skupini pripada', rekao he Bronzin.

Na sajmu inovacija u Poljskoj Tomislav je odnio prvu nagradu, i što je još važnije, sklopio nove poslove.

'Velik je interes i direktno kupaca našeg rješenja i partnera koji rade neka druga rješenja, recimo kretanje kupaca po dućanu i možemo im ovo kao lego kockicu prodati da oni ugrade u svoj sustav', kazao je Bronzin.

Ukupno su naši inovatori u Poljskoj osvojili 17 medalja, i još jednom dokazali da su među najboljima u svijetu i da pokreću gospodarstvo. Država im za to, već zadnje četiri godine, ne daje - ni kune.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr