Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojili 17 odličja

Hrvatski inovatori najbolji na sajmu u Poljskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska pamet ponovno se dokazala na svjetskoj sceni. Naši inovatori na sajmu u Poljskoj bili su najbolji i osvojili 17 odličja.

Sustav koji je razvio Tomislav Bronzin prepoznaje vaše crte lica i određuje vaš spol i dobnu skupinu kojoj pripadate.

Pročitajte i ovo Andrzej Duda Konzervativna ideologija Poljski predsjednik blokirao zakon i ugrozio živote i zdravlje žena i djevojaka Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve

'Primjena sustava je u marketingu. Moguće je postaviti takav sustav iza stakla u nekakav izlog dućana. Na taj način možemo pružiti dvije stvari onima koji se bave marketingom, da nudi sadržaj, i da vide tko nudi koji sadržaj, za što je zainteresiran, koliko mu se sviđa i kojoj dobnoj grupi i skupini pripada', rekao he Bronzin.

Na sajmu inovacija u Poljskoj Tomislav je odnio prvu nagradu, i što je još važnije, sklopio nove poslove.

'Velik je interes i direktno kupaca našeg rješenja i partnera koji rade neka druga rješenja, recimo kretanje kupaca po dućanu i možemo im ovo kao lego kockicu prodati da oni ugrade u svoj sustav', kazao je Bronzin.

Ukupno su naši inovatori u Poljskoj osvojili 17 medalja, i još jednom dokazali da su među najboljima u svijetu i da pokreću gospodarstvo. Država im za to, već zadnje četiri godine, ne daje - ni kune.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene