Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska pamet ponovno se dokazala na svjetskoj sceni. Naši inovatori na sajmu u Poljskoj bili su najbolji i osvojili 17 odličja.


Sustav koji je razvio Tomislav Bronzin prepoznaje vaše crte lica i određuje vaš spol i dobnu skupinu kojoj pripadate.

Vezani članci Viza za SAD (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Trump razveselio Poljake ukidanjem viza, Hrvatska ostala među još samo 4 zemlje EU-a koje ih još uvijek trebaju za odlazak u SAD Slika nije dostupna HRVATI OSVOJILI SVIJET Od tračne rampe do seta kozmetike - Naše inovacije žele svi!

'Primjena sustava je u marketingu. Moguće je postaviti takav sustav iza stakla u nekakav izlog dućana. Na taj način možemo pružiti dvije stvari onima koji se bave marketingom, da nudi sadržaj, i da vide tko nudi koji sadržaj, za što je zainteresiran, koliko mu se sviđa i kojoj dobnoj grupi i skupini pripada', rekao he Bronzin.

Na sajmu inovacija u Poljskoj Tomislav je odnio prvu nagradu, i što je još važnije, sklopio nove poslove.

'Velik je interes i direktno kupaca našeg rješenja i partnera koji rade neka druga rješenja, recimo kretanje kupaca po dućanu i možemo im ovo kao lego kockicu prodati da oni ugrade u svoj sustav', kazao je Bronzin.

Ukupno su naši inovatori u Poljskoj osvojili 17 medalja, i još jednom dokazali da su među najboljima u svijetu i da pokreću gospodarstvo. Država im za to, već zadnje četiri godine, ne daje - ni kune.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr