Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kardinal Puljić vodi misu

Hrvatska vojska i policija na 19. hodočašću u Mariji Bistrici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U organizaciji Vojnog ordinarijata, danas će se održati 19. hodočašće Hrvatske vojske i policije u svetištu Majke Božje Bistričke

Uz hrvatske vojnike, policajce i vatrogasce hodočastit će hrvatski branitelji 100 postotni ratni vojni invalidi, pripadnici pravosudne policije i pripadnici povijesnih postrojbi hrvatske vojske, kao i vojnici katolici u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Hodočašće u Mariju Bistricu satima pješačili Hodočašće u Mariju Bistricu okupilo brojne vjernike: "To mi je bila želja da doživim" Velika Gospa u Mariji Bistrici - 3 Blagdan Velike Gospe VIDEO Mnoštvo vjernika u Mariji Bistrici: "Cijeli grad izgleda kao veliki sajam na otvorenom"

Svečanu svetu misu u otvorenoj crkvi svetišta posvećenog blaženom kardinalu Alojziju Stepincu predvodit će vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, uz koncelebraciju domaćina, vojnog biskupa u RH Jurja Jezerinca, francuskog vojnog biskupa Luca Ravela, vojnog biskupa u Bosni i Hercegovini Tome Vukšića, te vojnih i policijskih kapelana iz Hrvatske i BiH. Liturgijsko pjevanje predvodi klapa Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj' iz Splita. Križni put na bistričkoj kalvariji počet će u 15 sati. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene