Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idemo u EU

Trojica predsjednika nazdravila: 'Hrvatska se odlučila za sretniji život!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Zoran Milanović, predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem, čestitali su građanima na izboru za ulazak Hrvatske u EU.

Na drugom referendumu u povijesti, Hrvati su se odlučili za ulazak u Europsku uniju. To su pozdravili predsjednik Vlade Zoran Milanović, predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

'Ovo je možda i okretni moment u našoj povijesti. Od danas definitivno za svoje odluke snosimo odgovornost sami. Uspjeh ili neuspjeh ovisi o nama', rekao je premijer Milanović.

'Dobro jutro svima! Želim reći da nam dolazi novo poglavlje, novo razdoblje, sretniji život. Hrvatska ostaje i dalje svoj na svome, sa širim vidicima, širim obzorom i većim mogućnostima', kazao je Šprem.

>> Hrvatska rekla 'Da' Europskoj uniji

Dame i gospodo, dragi prijatelji, danas je velik dan za Hrvatsku. Hrvatska je izabrala Europu i zajednicu zemalja koje streme ka boljitku', istaknuo je predsjednik države Ivo Josipović. 'Veliko europsko 'DA' je rečeno', dodao je.

Što su rekli predsjednici možete poslušati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene