Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strance najviše zanima privatni smještaj

Kod nas se najbolje mijenja dobri stari 'zimmer frei'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među turistima je ove godine sve traženiji privatni smještaj. Umjesto skupih hotela, mnogi se odlučuju za štednju i iznajmljivanje apartmana ili soba.

Nakon Crne Gore i Nizozemske, privatni smještaj za godišnji odmor turisti najviše odabiru upravo u Hrvatskoj. Čini se da se na našoj obali najbolje mijenja i dobri stari "zimmer frei".

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

Gordana je cijeli kat kuće prenamijenila za turiste. Ljubaznost je na prvom mjestu. Osim lijepog pogleda, traži se i vrhunska usluga. Gosti su sve zahtjevniji. "Imate vi ljudi koji dignu posteljinu s madraca, da vide kako je, ovaj, znate. Pa zavire ispod kreveta", kaže Gordana Grancarić, iznajmljivačica apartmana.

Strance najviše zanima privatni smještaj u Crnoj Gori, a potom u Nizozemskoj. Hrvatska zauzima 3. mjesto. "Taj je smještaj, naravno, sve kvalitetniji i ima ga sve više i, naravno, raste broj privatnih iznajmljivača", ističe Stjepan Felber iz TZ-a Zadar. Od sasvim običnih do luksuznih. I sobe su sve traženije.

Pripreme za nove goste već su završene. Na cijeni je samo besprijekoran pristup.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene