Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postajemo partneri

Hrvatska kao lider: Bajsa u Madridu dočekale samo pohvale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Hrvatska je prava turistička zvijezda i priča o uspjehu', čuo je ministar turizma Damir Bajs u Madridu, sjedištu svjetske turističke organizacije.

U španjolskoj prijestolnici ministra Bajsa dočekali su srdačni pozdravi. Među šarenim mnoštvom, ministar je bez problema pronašao hrvatsku zastavu, a u svjetskoj turističkoj organizaciji dobio je samo pohvale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 208 posto više dolazaka nego lani Bajs: Povećan turistički promet Slika nije dostupna 'Potreban nam je kvalitetan turizma' Bajs: Uskrs bolji nego lani

>> Svi zračni putevi vode u Hrvatsku

'Hrvatska je definitivno uspješna priča u ovoj dekadi jer je u deset godina postala svjetska destinacija, i po imidžu i po prodaji', smatra tajnik svjetske turističke organizacije Talib Rifai. Nakon razgovora, ministar je potpisao Memorandum o intenzivnijoj suradnji. 'Memorandum koji smo potpisali znači da postajemo partner, da razmjenjujemo podatke i da smo aktivniji u tom članstvu', kazao je Bajs

No, Španjolcima Hrvatska nije nepoznata, 460 tisuća Španjolaca ljetovalo je u Hrvatskoj prošle godine, a o Hrvatima imaju jako dobro mišljenje. Španjolsku godišnje posjeti nevjerojatnih 52 milijuna turista i dobiti pohvale u takvoj zemlji zaista ima težinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene