Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Broj 1 na internetu

Hrvatska hit na društvenim mrežama i Googleu! Will Smith, Snoop Dogg i Russell Crowe oduševljeni Vatrenima

Will Smith, koautor himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na konferenciji za novinare uoči finala između Hrvatske i Francuske (Foto: Dnevnik.hr)
Will Smith, koautor himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na konferenciji za novinare uoči finala između Hrvatske i Francuske (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Will Smith, koautor himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na konferenciji za novinare uoči finala između Hrvatske i Francuske (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Hrvatska nogometna priča našu zemlju dovela je u sve svjetske medije, hit smo na društvenim mrežama i na tražilici Google.

Hrvatska turistička zajednica ponovno je plasirala spot s našim nogometašima koji je postao apsolutni hit. Nogometna priča donijela je porast posjeta stranica HTZ-a za čak 250 posto. Upravo ovakva promocija najviše bi značila za one krajeve koji tek čekaju svoj pravi turistički rast.

Pročitajte i ovo Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 herojski susret Vatrogasci se još nisu "oporavili" od susreta s Vatrenima: "Neopisivo, ostali smo paf!" Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) Emocije na vrhuncu Mislav Bago s Trga bana Jelačića: "Sjećam se '98., ali ovo... Ovo će biti za pamćenje"

„S Mandžukićem smo snimali Slavoniju i vjerujem da će to dati rezultat i biti dodatan motiv za posjet Slavoniji“ kaže direktor HTZ-a Kristijan Staničić.

Među najtraženijim pojmovima na Googleu

Hrvatska na Google tražilici ulazi među najtraženije pojmove.

„Enormna brojke bilježimo na Twitteru - preko 2 milijuna impresija, a na Instagramu smo prešli milijun posjeta.. Glavni fokus je prije svega kako doći do Hrvatske te što Hrvatska predstavlja u turističkom smislu“, kaže Staničić.

A turisti koji su Hrvatsku već otrkili,ne kriju zadovoljstvo.

„Nadam se da će kući donijeti trofej“, kaže Edwin iz SAD-a.

Maya iz Engleske pak poručuju kako navija za Hrvatsku gdje će i gledati finale.

Hollywood oduševljen Hrvatskom

Igrom Hrvatske oduševljene su i holivudske zvijezde. Danijel Subašić oduševio je Willa Smitha, a Hrvatskoj su čestitali i glumci Russel Crowe i Reese Witherspoon. Reper Snoop Dogg slikao se u kvadratićima, a Eric Bana iskoristio trenutak i pohvalio se svojim korijenima. Glumica Rosie O'Donnell Hrvatsku priču nazvala je nadahnjujućom i poželjela nam naslov svjetskih prvaka. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene