Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Preopterećena odgajanjem djeteta'

Hrvatica bacila 4-godišnju kćer s mosta i gledala kako se utapa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoju četverogodišnju kćer jedna je Hrvatica iz Njemačke bacila sa šest metara visokog mosta u rijeku Neckar i gledala kako se dijete utapa. Na zločin se odlučila jer je bila 'preopterećena odgajanjem djeteta'.

Tijelo djevojčice jučer je u 17.50 pronašao čuvar i odmah pozvao vatrogasce i policiju, piše Bild.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Policiji u Stuttagrtu bilo je neobično što nitko nije prijavio nestanak djevojčice, a onda je oko ponoći u policijsku postaju došla 33-godišnja Hrvatica koja je priznala da je pronađena četverogodišnjakinja njezina kći. 

Policiji je rekla da ju je proteklog dana u rijeku bacila s jednog mosta u gradu te nakon toga promatrala kako se djevojčica utapa u hladnoj vodi.

Sybille Ahlborn, glasnogovornica policije, kazala je kako se žena na taj potez odlučila jer je bila 'preopterećena odgajanjem djeteta' te kako se trenutačno nalazi u pritvoru, optužena za ubojstvo.

Prema riječima susjeda, obitelj je bila uzorna i nikada nisu zlostavljali djecu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene