Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisali se o navijačima

NY Times: 'Hrvati spalili zastavu EU i nosili slike zločinaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Poljskoj su hrvatski navijači spalili zastavu Europske unije i nosili fotografije Ante Gotovine. Pet godina zatvora prijeti hrvatskom navijaču koji je uhićen zbog paljenja baklji.

Američki New York Times raspisao se o hrvatskim navijačima na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Međutim, nisu se dotaknuli onih nekoliko tisuća kockastih navijača koji su gromoglasnim navijanjem nosili našu reprezentaciju, već one manjine koja se nije ponašala primjereno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je zakazao? Grci su znali za dolazak BBB-a, tvrdi hrvatska policija: Obavijestili su ih na vrijeme Nogometna groznica među političarima (Foto: Dnevnik.hr) Nadaju se pobjedi Predsjednica, ministri i saborski zastupnici u navijačkom raspoloženju

>> Nova fotografija: Nisu se samo Jelena i Viktorija skinule!!!

Naime, hrvatski su  navijači u Poznanju spalili zastavu Europske unije te da su izazivali malobrojnije talijanske navijače noseći lutku za napuhavanje obučenu u talijanski dres.

Također, ističu da su naši navijači nosili fotografiju 'osuđenog ratnog zločinca Ante Gotovine'. Inače, jedan hrvatski navijač uhićen je nakon sinoćnje utakmice protiv Italije. Spomenuti navijač sačekan je od strane policije na izlazu iz stadiona jer je tijekom utakmice palio baklje.

>> Lizao joj grudi pred svima!

Navijač je uhićen dok je napuštao stadion. Za ometanje utakmice predviđena je kazna do pet godina zatvora - rekao je Andrzej Borowiak, glasnogovornik policije. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene