Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazio s jednog broda na drugi

Hrvat (48) pao s broda na Šri Lanki i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski državljanin poginuo je prilikom prelaska s jednog broda na drugi.

Policija u gradu Galleu na Šri Lanki istražuje smrt 48-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pao u more i poginuo dok je pokušao preći s jednog broda na drugi.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Pomorci Bizaran zakon Devet tisuća birača neće moći izaći na izbore: "Za nas je to nemoguće jer ne znamo gdje ćemo biti"

Hrvatski državljanin s broda je pao u utorak u 21:45 sati po lokalnom vremenu kada je usred mora s jednog broda pokušavao prijeći na drugi koji je poslan iz luke u Galleu.

Radio je kao djelatnik osiguranja te je s brodom koji je poslan trebao biti prevezen s još dvojicom kolega u luku u Galleu, javlja Daily Mirror. Inače, radio je na brodu koji je putovao iz Egipta za Singapur.

Informaciju o smrti hrvatskog državljanina za DNEVNIK.hr potvrdilo je i Ministarstvo vanjskih poslova.

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova je putem Veleposlanstva RH u Indiji koje pokriva Šri Lanku zaprimilo informaciju da je u večernjim satima 17. siječnja 2017. godine na brodu u blizini grada Galle, Šri Lanka, smrtno stradao hrvatski državljanin. O tome je obaviještena obitelj hrvatskog državljanina, a Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Veleposlanstvo RH u Indiji poduzimaju sve potrebne radnje kako bi se obitelji pružila adekvatna konzularna pomoć", poručuju iz Ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene