Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Horvatinčić se sastao sa Špremom kako bi razgovarali o kompromisnom rješenju u vezi projekta 'Cvjetni trg'.


Tomo Horvatinčić i još nekoliko predstavnika HOTO grupe sastali su se u prostorijama zagrebačke Gradske skupštine s predsjednikom Skupštine Borisom Špremom. Tema je bila projekt 'Cvjetni trg'. Na sastanku su bili prisutni i potpredsjednici Skupštine Morana Paliković Gruden i Josip Kregar, te SDP-ova zastupnica Mirela Holy, članica Odbora za prostorno uređenje i Odbora za zaštitu okoliša Gradske skupštine Grada Zagreba.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne dopustite da Varšavska postane Trojanski konj' Slika nije dostupna Horvatinčić za kvadrat stana dao 7782 eura

Iako su trebali prisustvovati i Tatjana Holjevac te Jasenko Mesić, također potpredsjednici gradske Skupštine, oni su bili spriječeni, stoji u priopćenju HOTO grupe. Horvatinčić je sastanak zatražio kako bi se razjasnila događanja u Varšavskoj, te kako bi se razmotrile mogućnosti za realizaciju projekta.

Zabrinuli su ga valjda neumorni prosvjedi aktivista Prava na grad i Zelene akcije. Oni žele zaustaviti gradnju projekta vrijednog 100 milijuna eura, pa Horvatinčić čim prije želi postići kompromisno rješenje. Nakon što nije postigao dogovor s Milanom Bandićem i Marinom Matulović Dropulić odlučio se obratiti vodećima u gradskoj Skupštini. Kakav su dogovor postigli, nije rečeno,ali u priopćenju HOTO grupe stoji da su uvjereni 'u uspjeh pronalaženja konačnog rješenja i to na zadovoljstvo svih građana grada Zagreba'. Još nije poznato da li će ubrzo uslijediti i novi sastanak za postizanje takvog rješenja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju