Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna regulacija prometa

Mislili ste da gužve ne mogu biti veće? U Zagrebu počela rekonstrukcija jedne od prometnijih ulica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednom dijelu Horvaćanske ceste u Zagrebu odvijat će se posebna regulacija prometa u iduća četiri mjeseca. Izvode se radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže.

Rekonstrukcije vrelovodne mreže na Horvaćanskoj cesti u Zagrebu na dijelu od Ulice Braće Domany do Ulice A. Prosenika radit će se od srijede, 20. travnja 2022. godine od 8 sati do ponedjeljka, 1. kolovoza 2022. godine do 20 sati. Zauzimat će se dio sjevernog kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Policija Trebat će strpljenja U najgore vrijeme: Lančani sudar pred Mostom slobode blokirao Zagreb

Pročitajte i ovo Fail Čovječe... ''Mislio sam da sam već vidio sve, no ovo je novost'': Čini se da je promet pun iznenađenja čak i za iskusne vozače

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, objavljeno je na službenim stranicama Grada Zagreba.

Sugrađane se upozorava na moguće poteškoće u prometu i moli ih se za strpljenje i razumijevanje.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene