Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužiti, ili ne?

HOK, Andreis i Šeks šute, čekaju Josipovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnička komora za danas je najavila moguće podizanje tužbe protiv predsjednika države Ive Josipovića, zbog njegova komentara o stegovnom postupku protiv odvjetnika Ante Nobila. Odvjetnici su se danas sastali u Zadru.

280 kilometara od metropole, šef Odvjetničke komore Leo Andreis, nije uspio pobjeći od medija, ali nije bio raspoložen za izjave. Nakon što je tri dana u svim medijima brujao kako treba tužiti predsjednika Josipovića zbog klevete, danas zavjet šutnje. 'Dobit ćete priopćenje, kad bude gotovo', samo ponavlja Andreis.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pavić tvrdi 'Premijerka je spremna povući dopis HOK-u zbog Nobila' Slika nije dostupna Iz Madrida Kosor: Nitko od nas ne smije utjecati na pravosuđe i odvjetništvo

>> Baritoni, a ne tenori, poručili Josipoviću: 'E, ne bu išlo!'

Na riječima nisu bili bogati niti njegovi kolege. Udruga Juris protecta već je odlučila. Zbog politiziranja cijelog slučaja, traže ostavku cijelog vodstva odvjetničke komore. Ljuti su i odvjetnici, zbog plaćenog oglasa koji je osvanuo u novinama, a gdje Andreis pod potpisom Odvjetničke komore, iznosi svoja stajališta oko slučaja Nobilo i zbog čega treba na disciplinsku komisiju.
Predsjednik komore na udaru je i predsjednika Josipovića, koji mu je poručio kako ga nije me briga za tužbu. 'Nadam se da će Vas zastupati Vladimir Šeks', poručio je HOK-u Josipović. Šeks je danas bio bez komentara.

Pred kamere nije htio niti HDZ-ov Andrija Hebrang. Daleko od objektiva poručio mu je, nisam tenor nego bas-bariton, za njega sam mislio da je klavir, a on je zapravo truba. Kako je sve krenulo, sad je opet na potezu Josipović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene