Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedničke ideje i ciljevi

HNS-u pristupila Dalmatinska liberalna stranka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HNS-a Radimir Čačić u Splitu je izjavio kako ta stranka na sljedećim lokalnim izborima očekuje 30-ak posto bolji rezultat u odnosu prema prošlim.

Po njegovim riječima, nakon lokalnih izbora HNS će u 50-ak općina i gradova imati načelnike i gradonačelnike te 20-ak dogradonačelnika u većim gradovima.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

Čačić je s predsjednikom Dalmatinske liberalne stranke (DLS) Antom Tešijom potpisao sporazum kojim se ta dalmatinska stranka ujedinila s HNS-om.

Kako su rekli predsjednik Čačić i Tešija, riječ je o zajedničkim idejama i ciljevima liberalne političke opcije, a takvo okupljanje znači jačanje građanskog centra.

'Danas u Hrvatskoj imamo dvije velike i jednu važnu stranku, stranku desnice - HDZ i ljevice - SDP te naš građanski centar koji legitimno zastupa stranka HNS-liberalni demokrati, ojačana danas i Dalmatinskom liberalnom strankom', rekao je Čačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene