Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čačićev HNS okreće se HDZ-u?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promjene na čelu HNS-a najavljuju i promjene na političkoj pozornici Hrvatske. Na najave Radimira Čačića o približavanju centru i HDZ-u, predsjednik Mesić poručuje neka nađu svoje mjesto - bilo lijevo ili desno.

S promjenama na čelu stranke, ako je suditi po prvim izjavama Radimira Čačića, u HNS-u će zapuhati i neki novi politički vjetrovi koji će stranku približiti HDZ-u.

Pročitajte i ovo 14 mandata za Domovinski pokret Rezultati ankete S kim bi Domovinski pokret trebao koalirati? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati"

'Mi smo jedina treća politička snaga u zemlji. O nama danas, a već sutra sigurno ovisit će sudbina opozicije i vlasti', rekao je Radimir Čačić.

Suradnja s HNS-om prihvatljiva je Sanaderu. Ipak, ne sviđa mu se što Čačić HDZ tek sada naziva spremnim i promijenjenim.

Šef SDP-a, Zoran Milanović, o Čačiću ne želi govoriti. Pred novinare je poslao Tonina Piculu koji HNS-ovu taktiku vidi mutno. Pred lokalne izbore za godinu dana ne zna što očekivati - gube li prirodnog partnera ili još ima nade. 

Više o ovoj temi poslušajte u priloženom videu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene