Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hloverka na Novoj TV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najvećih transfera u povijesti televizijskog novinarstva u Hrvatskoj napokon je realiziran. Hloverka Novak-Srzić potpisala ja ugovor s Novom TV. O razlozima prelaska na konkurentsku televiziju jednog od najpoznatijih TV lica pogledajte u video prilozima.

Hloverka Novak-Srzić danas je u 11 sati u prostorijama Nove TV potpisala jednogodišnji ugovor s našom televizijskom kućom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon paljbe po odvjetnicima Mamić nastavio "dramiti" i izvan sudnice: "Dao bih svoj život da je Lovren danas svjedočio!" Slika nije dostupna Rok do 10. travnja Europski sud zabranio Mađarskoj premještanje osam tinejdžera i trudnice iz azila

Na pitanja mnogih zašto nakon 15 godina odlazi s HRT-a, Hloverka je rekla kako je ona šašava osoba kojoj se ukazala prilika za nečim novim, a bila je i iznenađena veselom atmosferom i mladim ljudima u redakciji Nove TV prilikom posjeta, što je usporedila s radnom atmosferom u sada već bivšoj konkurentskoj TV kući za koju kaže da je socijalistička.

Hloverkina emisija počet će se emitirati na Novoj TV početkom veljače, svakim danom od 18.30 do 19.15 sati

Obrađivati će razne teme vezane ne samo uz politiku već i uz sport, showbiz, zdravlje, socijalne probleme te mnoge druge.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene