Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežava rad

HGSS uputio apel: I dalje izostaje financijaska potpora pojedinih lokalnih zajednica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gorska služba spašavanja i ove je godine uputila apel kako i dalje izostaje financijska potpora pojedinih lokalnih zajednica što otežava rad GSS-a.

HGSS se inače financira iz proračuna, kako državnog tako i lokalnih jednica, ali nije definirano o kojim se iznosima radi. Traganje za zalutalim turistima se ne naplaćuje, kao ni traganje za našim građanima.

>>
HGSS spasio biciklista koji je na Biokovu pao u provaliju

Pročitajte i ovo Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi" Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

'Ako već darujemo svoje vrijeme, kupujemo gorivo, plaćamo troškove, opremu, sve su naše pripreme tijekom vikenda, godišnjih odmora, plaćamo iz svojih džepova. Što još trebamo napraviti da građani shvate da smo mi služba koja ne služi nama, kazao je Vinko Prizmić, pročelnik HGSS-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene