Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

HGSS spasio lovačkog psa iz jame duboke 200 metara: "Ala je imala sreću i ostala na isturenom dijelu, na dubini od 20 metara"

HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 2
HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 2 HGSS
Aktualno Galerija HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 2 HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 2 Foto: HGSS HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 1 HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 1 Foto: HGSS HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 3 HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 3 Foto: HGSS +0 HGSS spasio Alu iz duboke jame (Foto: HGSS) - 4 Galerija 1/4 >>
HGSS-ovci su u subotu spasili lovačkog psa od sigurne smrti.

Kujica Ala otklizala je u jamu kojoj je dubina 200 metara. Na njezinu sreću, ostala je na isturenom dijelu, tzv. polici na dubini od 20 metara. S te dubine su je spasili HGSS-ovci. Objavili su videosnimku i fotografije akcije spašavanja.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja HGSS-a Nije mu bilo spasa HGSS dobio dojavu o tijelu bez svijesti: Kad su stigli vatrogasci su ga već reanimirali, ali bezuspješno Akcija spašavanja Priskočili i drugi vodiči FOTO HGSS-ovci spasili unesrećenog vodiča rafting ture na Cetini

Kako su napisali na društvenim mrežama, oko 11 sati su dobili poziv lovaca da je na području Ravne Gore pas Ala otklizao u jamski sustav Kicljeve jame. Jama je duboka 200 metara, a Ala je imala sreću i ostala na isturenom dijelu, na dubini od 20 metara.

Odmah su krenuli u akciju spašavanja. Jedan od spašavatelja se spustio do isturenog dijela, 'upakirao' psa za transport i Ala je izvučena na sigurno. "Kroz pola sata Ala je bila vani, jako uplašena, ali neozljeđena", napisali su iz HGSS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene