Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajanstveni povjerenik

HEP uveo povjerenika za kriminal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HEP je zadužio anonimnu osobu koja će se ubuduće na mail primati prijave o nepravilnostima u poslovanju unutar tvrtke.

Novo mjesto imenovao je predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović, a riječ je o zaposleniku HEP-a čiji je identitet zaštićen, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Račun Stiglo i pojašnjenje Zašto jedan račun dolazi kasnije od ostalih? "To traje duže vrijeme. Ne znam u čemu je problem" Počelo rušenje vile Frane Barbarić - 1 Bivši šef HEP-a Rušenje bespravno izgrađene vile Frane Barbarića na Hvaru: Sutra nestaje glavni dio

Tako ubuduće zaposlenici na mail nepravilnosti@hep.hr mogu svom zaštićenom kolegi prijaviti bilo kakvu nepravilnost unutar poduzeća. Do njega se može doći i poštom, u HEP-ovu urudžbenom uredu, s naznakom da je riječ o prijavi nepravilnosti.

>> HEP plaća struju vama, a ne vi njemu? Moguće!

Također, svi oni kojima se zaštićeni zaposlenik obrati u rješavanju slučaja, moraju sudjelovati u istrazi. Tim mjerama HEP provodi Vladin antikorupcijksi program za trgovačka društva u većinskom vlasništvu države.

Jedino što se zna o 'Povjereniku' jest to da mora imati visoku stručnu spremu, najmanje pet godina radnog staža unutar HEP-a kao i 'dodatna multidisciplinarna znanja'. Detalji poslijednjeg uvjeta nisu poznati.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene