Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

HEP se ispričao stanarima Kupske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska elektroprivreda (HEP) potvrdila je da je omaškom poslala opomene za neplaćenu električnu energiju stanarima Kupske ulice, iako nisu mogli živjeti u svojim kućama.

HEP je poručio da će do okončanja postupka utvrđivanja odgovornosti za urušavanje ulice obustaviti svako slanje opomena.

Pročitajte i ovo Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Provode se izvidi USKOK provjerava kako je šef HEP-a Barbarić dobio struju na Hvaru Slika nije dostupna Stanarima Kupske ulice onemogućen ulaz na konferenciju HEP-a

Potvrđujući u današnjem priopćenju, koje potpisuje glasnogovornik HEP-a Radomir Milišić, da je poslao opomene za neplaćenu električnu energiju na adresu petnaestak stanara Kupske, HEP navodi kako je većina tih stanara "imala nepodmiren dug još iz razdoblja prije oštećenja nastalih zbog urušavanja temeljne jame na gradilištu nove poslovne zgrade HEP-a".

"Iako su u Elektri Zagreb imali nalog da do daljnjega ne šalju
opomene na adrese kupaca u Kupskoj ulici koji su morali seliti iz svojih stanova, omaškom smo poslali opomene", stoji u priopćenju.

Izrazivši žaljenje zbog toga što su time "dodatno i nepotrebno
uznemirili stanare", HEP poručuje da će do "okončanja postupka utvrđivanja odgovornosti za nastalu štetu obustaviti svako slanje opomena, a shodno tome i iskapčanja napajanja, za stanare Kupske ulice". 

Stanari Kupske ovih su dana dobili opomene za neplaćenu struju po kojima su dužni platiti struju, ne samo za rujan, nego i listopad iako su protekli mjesec, zbog urušavanja ulice, proveli u hotelu u Remetincu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene