Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nude i svjedoke

Hells Angels MUP-u poslali predstavku zbog 'policijske brutalnosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ogranak motociklističke organizacije Hells Angels MUP-u je uputio predstavku zbog navodne policijske brutalnosti na njihovom siječanjskom partyju.

Motoklub Hells Angels MC podnio je danas predstavku unutarnjoj kontroli MUP-a zbog policijske brutalnosti na njihovom partyju koji je 26. siječnja održan u Zagrebu, izvijestio je večeras hrvatski ogranak motokluba Hells Angels.

Predstavku unutarnjoj kontroli MUP-a podnijelo je 20 posjetitelja partyja Hells Angels MC navodeći, imenom i prezimenom, svjedočanstva posjetitelja o policijskoj brutalnosti, prekoračenjima ovlasti, neovlaštenim pretresima, krađama i ostećenjima materijalne imovine, kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

>> Motoklub Hells Angels tuži policiju da ih je maltretirala na zabavi

Motoklub Hells Angels podsjeća da su o tom "neviđenom policijskom debaklu pisale novine u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Sloveniji i BiH, a brojni strani državljani žalili su se svojim ambasadama".

Napominju da Unutarnja kontrola MUP-a ima mjesec dana da ispita njihove navode i očituje se o njima. "Iskreno se nadamo da će se slučaj detaljno i do kraja ispitati i da će ljudi iz MUP-a koji su činili kaznena djela i prekoračili svoje ovlasti biti identificirani i primjereno disciplinski kažnjeni", ističu iz hrvatskog ogranka motokluba Hells Angels .

Glasnogovornik MUP-a Dušan Miljuš rekao je večeras Hini da nije upoznat je li unutarnja kontrola MUP-a dobila predstavku. Za to postoji uobičajeni postupak, a njihovo je pravo da se obrate unutarnjoj kontroli MUP-a, rekao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene