Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang izjavio je danas da u kampanji namjerava potrošiti oko četiri milijuna kuna te da će veliku većinu troškova pokriti stranka.


'Predračun kampanje je oko četiri milijuna kuna, od čega će 90 posto biti sredstva stranke, a 10 posto donacije', rekao je Hebrang na štandu na središnjem zagrebačkom trgu, na kojem je danas počeo prikupljati potpise potpore svojoj kandidaturi. Hebrang je kazao i kako do sada još nije bilo donacija za njegovu predsjedničku kampanju. Izvijestio je i da u pretkampanji ne računa na troškove, nego da će se osloniti na volontere. U tom će razdoblju obilaziti županije, dati intervjue lokalnim medijima i održati konferencije za novinare.

Vezani članci Slika nije dostupna Iz zatvora pušten predsjednički kandidat Slika nije dostupna Josipović vodi, žene bi glasale za Vesnu Pusić

>> Hebrang: 'Lijevo trčeći' mediji iskrivljuju moje riječi

Troškove u kampanji podijelit će na troškove televizijskih i radijskih spotova, novinskih reklama i plakata. Hebrang namjerava u deset dana kampanje obići cijelu državu i nastupiti ukupno 150 puta. Neke skupove pratit će i glazbenici, no još nije dogovoreno tko će pjevati. 'Pregovaramo s 14 pjevača i grupa, a odabrat ćemo tri ili četiri izvođača', rekao je Hebrang. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju