Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitski HDZ kritizira

HDZ: Vladajući su se slizali s tajkunima s kojima ljetuju u vilama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski HDZ optužio je aktualnu vlast da je stala uz tajkune i iznevjerila obećanja koja je dala tijekom kampanje te da se ponaša antisocijalno i bešćutno, a predsjedniku Vlade RH Zoranu Milanoviću zamjerio je na izjavi o 'slučajnoj državi'.

Povećanje PDV-a i uvođenje poreza na nekretnine izravni je udar na sve one kojima su obećavali da će ih porezno rasteretiti, ističe se u današnjem priopćenju koje je potpisao predsjednik splitskoga Gradskog odbora HDZ-a Petar Škorić. Naprotiv, dodaje se, 'slizali su se s tajkunima, s kojima ljetuju u privatnim vilama, s onim tajkunima koji ih financiraju'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Ivica i Marijana Puljak "Ili Puljak ili Split" HDZ odgovorio na objavu Marijane Puljak: "Još se time hvale"

Zamjerajući premijeru Milanoviću izjavu o 'slučajnoj državi', splitski HDZ navodi kako 'ispada da su branitelji poginuli u nekom podmetnutom slučaju, u nekom slučajnom ratu i za neku slučajnu zemlju koja se slučajno dogodila'.

>> HDZ optužio vlast da ignorira žrtve komunističkih zločina

Splitski HDZ predlaže vladi da - ako želi nametnuti nove poreze i povećati sadašnje - tim porezima 'optereti banke, lizing kuće, osiguravajuća društva, luksuzna dobra i 'igre na sreću''.

Splitski HDZ protivi se i uvođenju novih poreza za nekretnine koje su građani naslijedili od roditelja, a ne služe im za komercijalne svrhe. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene