Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Isti scenarij od prije dvije godine'

HDZ ponovio: Iza izgreda stoji HDSSB

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a i ministar u Vladi Tomislav Ivić ponovio je kako iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB.

Isti scenarij od prije dvije godine i prisutnost velikog broja članova mladeži HDSSB-a daju mi pravo tvrditi da iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, rekao je Ivić nakon današnje konferencije za novinare HDSSB-a u Osijeku, na kojoj je predsjednik glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić odbacio optužbe županijskog HDZ-a da iza prosvjeda u Osijeku i napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, potpomognut SDP-om.

Pročitajte i ovo Prosvjed na Markovu trgu - 1 Nezadovoljni Vladom Tisuće ljudi stigle na prosvjed, evo što su rekli reporterima Dnevnika Nove TV: "Dosta mi je odvratnosti, krađe, pljuvanja u lice" Dimna bomba na Markovu trgu Nije ju omelo Za vrijeme govora Katarine Peović na Markovu trgu aktivirana dimna bomba

>> HDSSB se obrušio na vladajuće: 'Njihovo ponašanje je sramotno'

'Isti scenarij od subote ispred zgrade u kojoj su HDZ-ove službene prostorije u Osijeku viđen je i prije dvije godine kada su HDSSB-ovci u predizbornoj kampanji za lokalne izbore divljali ispred HDZ-ovih službenih prostorija, gađajući fasadu jajima i paleći zastavu HDZ-a', kazao je Ivić.

Među huliganima koji su u subotu pokušali provaliti vrata na istoj zgradi, kako je Ivić izjavio Hini, viđen je velik broj mladeži HDSSB-a. I sama činjenica da je predsjednik HDSSB-a bio na prosvjednom skupu u Osijeku sama po sebi sve govori, zaključio je Ivić. (HIna)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene