Članovi Vlade i HDZ-ovci potpisali za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) - 1
Članovi Vlade i HDZ-ovci potpisali za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) - 1 Foto: Marin Tironi/Pixsell

Premijer Andrej Plenković, neki ministri iz Vlade i drugi HDZ-ovci u subotu su dali potpis za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović.


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, kolega iz vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, Damir Krstičević, Dubravka Šuica, Drago Prgomet pa čak i smijenjena ministrica Gabrijela Žalac došli su u subotu ujutro na Cvjetni trg u Zagrebu dati podršku Kolindi Grabar-Kitarović u prikupljanju potpisa za kandidaturu za novi mandat.

Vezani članci Zoran Milanović u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Milanović: Plenković vodi nervozan rat sa sindikatima, aktualna predsjednica je jugonostalgičar Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović o predsjednici: "Nema karaktera i sramoti nas po svijetu. Ne pjevam po skupovima jer nemam glasa"

Podršku predsjednici dao je i premijer Andrej Plenković koji je na Cvjetni trg došao sa kćeri. Nakon potpisivanja svita je sjela na kavu u jednom kafiću.

Kolinda Grabar-Kitarović u petak se pohvalila kako je u samo jednom danu skupila potrebnih 10.000 potpisa. Željko Jovanović tada je rekao kako je Zoran Milanović potpise skupio u tri sata