Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio i premijer

Popili kavu na Cvjetnom trgu: Članovi Vlade i HDZ-ovci potpisali za Kolindu Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković, neki ministri iz Vlade i drugi HDZ-ovci u subotu su dali potpis za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, kolega iz vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, Damir Krstičević, Dubravka Šuica, Drago Prgomet pa čak i smijenjena ministrica Gabrijela Žalac došli su u subotu ujutro na Cvjetni trg u Zagrebu dati podršku Kolindi Grabar-Kitarović u prikupljanju potpisa za kandidaturu za novi mandat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DONIRAO ZA KAMPANJU Plenković o izjavama Kolinde Grabar-Kitarović: 'Više bih se zabrinuo za istupe njenih konkurenata, ne znaju baš previše o političkom sustavu i o ovlastima" Slika nije dostupna DIP poslao upozorenje HDZ o spornom potpisivanju na štandu: ''Samo smo htjeli zadovoljiti didu, starog HDZ-ovca'', Svjedok: "Bilo je još lažnih potpisa"

Podršku predsjednici dao je i premijer Andrej Plenković koji je na Cvjetni trg došao sa kćeri. Nakon potpisivanja svita je sjela na kavu u jednom kafiću.

Kolinda Grabar-Kitarović u petak se pohvalila kako je u samo jednom danu skupila potrebnih 10.000 potpisa. Željko Jovanović tada je rekao kako je Zoran Milanović potpise skupio u tri sata

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene