Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domoljubna koalicija danas je poslala Mostu nezavisnih lista odgovore na reformske prijedloge vezane uz pregovore Domoljubne koalicije i Mosta.


Iz HDZ-a stigao je odgovor MOST-u na reformske prijedloge vezane uz zajedničke pregovore. A evo kako izgledaju programski stavovi Domoljubne Koalicije na iznesene prijedloge Mosta nezavisnih lista.

Vezani članci Damir Vanđelić Vanđelić potvrdio da s HDZ-om pregovara o utrci za Zagreb: "Ja mislim da imam šanse na mnogim izborima" Oporba napušta zgradu Sabora Odbijene oporbene inicijative o radu Stožera tijekom krize, osnivanju istražnog povjerenstva...

Nakon čestitke na izbornim rezultatima, u uvodu odgovora koje je u ime stranke HDZ potpisao njezin predsjednik Tomislav Karamarko, stoji kako posljednje četiri godine, koliko je Kukuriku koalicija bila na vlasti, predstavljaju 'izgubljene godine'.

SDP ODGOVORIO MOSTU Evo što kažu na njihove prijedloge

'Hrvatska je suočena s masovnim gubitkom radnih mjesta, rekordnom nezaposlenošću, ekspolozijom javnog duga i deficita, padom životnog standarda i egzodusom mladih ljudi', stoji u uvodnoj riječi.

HDZ je svoje odgovore MOST-u ispisao na 140 stranica, na početku kojih ih jasno pitaju 'Želite li da Hrvatska nastavi istim smjerom ili želite da zajedno preuzmemo odgovornost za jaku Hrvatsku i osiguramo našim sugrađanima bolju budućnost?'

Razgovore s MOST-om nazvali su krajnje konstruktivnima uz 'nadu i vjeru u pozitivan ishod'.

'Domoljubna koalicija spremna je preuzeti odgovornost za Hrvatsku, a u Vama vidimo iskrenog partnera za tešak posao koji je pred nama', stoji na početku odgovora koje je HDZ poslao MOST-u.

Odgovore možete pročitati u priloženom dokumentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook