Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljstvo dosadašnjim radom

HDZ nastavlja čišćenje: Raspušten odbor Donji grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo Gradskog odbora HDZ grada Zagreba donijelo je odluku o raspuštanju područnog odbora HDZ-a Donji grad, priopćeno je danas iz HDZ-a.

Odluka o raspuštanju rezultat je nezadovoljstva dosadašnjim radom. Do izbora novog vodstva imenovano je povjerenstvo na čijem čelu je Margareta Mađerić, stoji u priopćenju povjerenstva Gradskog odbora HDZ-a grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sabor ima i novog neslavnog rekordera Evo kojih 26 zastupnika je novčano kažnjeno zbog izostanaka sa saborskih sjednica Slika nije dostupna Predlaže dostojanstveno komemoriranje Pupovac pisao Odboru za Ustav: Na hitnu sjednicu pozvati ministra uprave

Podsjetimo, predsjedništvo HDZ-a raspustilo je u ponedjeljak zagrebački Gradski odbor stranke. Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor kazala je na konferenciji za novinare, da se stranka na raspuštanje Gradskog odbora odlučila nakon analize rezultata lokalnih i predsjedničkih izbora, ali i izostanka potpore dijela zagrebačkih HDZ-ovaca njihovu čelniku Jasenu Mesiću. Za povjerenika u Zagrebu postavljen je ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković, koji je zbog toga razriješen s dužnosti čelnika bjelovarske županijske organizacije HDZ-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene