Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klub utemeljitelja HDZ-a

HDZ: Kandidatura Milana Kovača pravovaljana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klub utemeljitelja HDZ-a izvijestio je da je kandidatura Milana Kovača pravovaljana, iako ju je dio članova nazvao protustatutarnom.

Milan Kovač, jedan od trojice kandidata za predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a, koji se svojedobno priključio Hrvatskom bloku Ivića Pašalića, od srpnja ove godine ponovno je član HDZ-a te je njegova kandidatura pravovaljana, izvijestili su večeras iz stranačke središnjice.

Pročitajte i ovo Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Visoki časni sud HDZ-a na sjednici održanoj 3. srpnja 2012. donio je odluku da se gospodin Milan Kovač vrati u članstvo HDZ-a.

>> Utemeljitelji HDZ-a u subotu biraju novog predsjednika

Prema neslužbenim informacijama iz stranke, dio članova stranke protivio se Kovačevoj kandidaturi uz obrazloženje da je ona protustatutarna jer je on svojedobno napustio HDZ, a Statutu priječi ponovno učlanjivanje disidenata u stranku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene