Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz stranke

HDSSB nije iznenađen zbog uhićenja, i dalje stoje iza Glavaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić izjavio je da njegova stranka nije bila iznenađena uhićenjem Branimira Glavaša, te potvrdio da će Glavaš zatvorsku kaznu koja mu je za ratni zločin presuđena u Hrvatskoj služiti u BiH.

'Uhićenje Glavaša za nas nije bilo iznenađenje jer smo znali kakva je procedura pred sudom BiH. Bio je svojevrstan šok jer nismo znali u kojem će se trenutku dogoditi', rekao je Drmić novinarima u Hrvatskome saboru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RASKOL U STRANCI IZVANREDNA PRESICA VODSTVA HDSSB-a "Nemojmo se dijeliti i ulaziti u bratoubilačke ratove" Slika nije dostupna Novi video zapis Branimira Glavaša

>> Branimir Glavaš u sarajevskom pritvoru

Kazao je i kako se s Glavašem vidio jučer, ali da se nisu čuli nakon što je uhićen.

Drmić je potvrdio da će Glavaš služiti kaznu u BiH.

'Javnost je s time već upoznata, a čekamo da nam se javi njegov odvjetnik kako bismo ga posjetili', dodao je i naglasio da HDSSB i dalje stoji uz Branimira Glavaša te će mu pomoći u njegovoj pravnoj borbi da dokaže svoju nevinost.

Branimir Glavaš uhićen je jučer u BiH, nakon što je Vrhovni sud BiH potvrdio pravomoćnu presudu Vrhovnog suda RH zbog ratnog zločina u Osijeku 1991. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene