Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njima je to periferno

HBK-ov poklon za supružnike pisao svjetski seks-guru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'101 romantična ideja za supružnike', naziv je prigodne knjižice, koji povodom Dana braka HBK objavljuje kao konkurenciju Valentinovu. No HBK nije istražio autora.

Današnji užurbani tempo života itekako djeluje na kvalitetu brakova. I Crkva jer svjesna toga, pa je odlučila pomoći. Knjižicu je objavila povodom svjetskog dana braka kojim pokušavaju istisnuti konzumerističko Valentinovo. Idealni poklon za bračne parove.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori 2024. Jandroković stao uz biskupe i objavio da je Google pogriješio: Oglasio se tehnološki div Vladimir Dugalić Iustitia et pax Oglasili se biskupi oko izbora: Poručili građanima da se ne daju zavesti, imaju poruku i za Milanovića

Sama knjižica i namjera ureda za obitelj HBK-a, ne bi privukli toliko pažnje, ili bolje reći, ne privlače toliku pažnju, koliko njezin stvarni autor - Michel Webb, poznati svjetski seks-guru. 'Knjižica daje lijepe i romantične ideje koje mogu primijeniti i bračni parovi, a ostalo ne bih komentirao. Dobro, nije se toliko proučavalo samog autora, nego njegovo djelo. Možda je ispalo malo nespretno, ali to su periferne stvari!', pokušao je za Večernji list pojasniti dr. Petar Krešimir Hodžić iz Ureda HBK za obitelj.

I dok je on zatečen saznanjem o Webbu i njegovim literarnim uracima, nije na odmet spomenuti par istih. Fond njegovih 'pristojnih' uradaka možemo započeti djelima poput 'Blow by Blow', ili 'Lick by Lick', koji su priručnici za uspješno svladavanje oralnih tehnika , kojima ćete zadovoljiti svojeg partnera. Tu je i priručnik imena 'Sex all around the house' (Seks posvuda po kući), koji partnerima pomaže u otkrivanju novih uzbuđenja, u vlastitom domu. Sve u svemu, Webb je svoje seksualne spoznaje i znanja pretočio u desetak knjiga, a showu popularne Oprah Winfrey, bio je čest i rado viđen gost, u funkciji seksualnog terapeuta.

'Ako tvoja suprug/a odlazi od kuće na nekoliko dana, reci joj/mu da si zbog brige o za njenu/njegovu sigurnost organizirala/o tjelesnu stražu da ga prati. Potom joj/mu daj malog plišanog medvjedića', jedan je od savjeta. Svijeće, romantična večera, šampanjac, samo su neke od ideja koji pomažu parovima da ne zaborave na svoju nježnu stranu. Tako im i ova knjižica pokazuje da je romantika vječna i može se iskazati na 101 način.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene