Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas pojačan promet

HAK: Zbog jake bure samo osobna vozila dionicama A1 i A6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 Sveti Rok-Posedarje u oba smjera, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar), Jadranska magistrala između Senja i Sv. Marije Magdalene, državna cesta

Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Ilustracija Vozio gotovo 200 Pijan i bez vozačke divljao autocestom

Na Krčkom mostu i autocesti A7 Orehovica-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).
Zastoji su zbog pojačanog prometa na autocesti A1 u smjeru Zagreba.

Pred čvorom Zadar 2 kolona je oko 6 km, na autocesti A4 Zagreb-Goričan, kolona je pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba oko 500 metara, na autocesti A7 Orehovica-Šmrika, u smjeru Krka kolona je oko 2 km, na Jadranskoj magistrali (DC8) kolone su na dionicama: Crikvenica-Novi Vinodolski, Maslenički most-Posedarje, Zadar-Biograd na Moru-Drage, Split-Omiš-Makarska, Dubrovnik-Kupari, na Krčkom mostu kolone su u oba smjera.

Zbog požara je za sav promet zatvorena županijska cesta Žrnovnica-Srinjine kraj Splita.
Pojačan je promet i povremeno su zastoji na autocesti A1, osobito između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera, A2 Zagreb-Macelj, osobito pred NP Trakošćan u smjeru Macelja, autocesti A3 Bregana-Lipovac, posebice pred NP Lipovac u smjeru GP Bajakovo, A4 Goričan-Zagreb pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba, na Jadranskoj magistrali između Rijeke i Senja, na dionici Trogir-Split-Omiš-Makarska te na prilazima

Zadru, Šibeniku i Dubrovniku, na Krčkom mostu u oba smjera, čvoru Matulji u smjeru Istre/Opatije, pred tunelom Učka s obje strane, na Istarskom ipsilonu u smjeru GP-a Kaštel i Plovanija, riječkoj i zagrebačkoj obilaznici.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Bajakovo, Karasovići, Kaštel, Klek, Metković.
Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice.
Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t. U prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen, te katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene