Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza, kažu u HAK-u.

Galerija


Povremeno se stvaraju kolone vozila u pokretu između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora, dok u smjeru Zagreba nema dužih čekanja, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Vezani članci U kanalu u Lučkom pronađena mrtva žena Pregazio je i pobjegao: U zagrebačkom predgrađu pored ceste pronađeno tijelo žene, policija moli građane za pomoć Turističke brojke za kolovoz - 3 Je li kolovoz uspio spasiti sezonu? Brojke bolje od očekivanog, ali od danas smo na crvenoj listi ukupno 12 zemalja

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na zagrebačkoj obilaznici, radovi su na mostu Sava između čvorova Ivanja Reka i Kosnica u smjeru zapada (Bregane/Lučkog). Prometuje se po dva sužena traka, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima iz HAK-a savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama.

U pomorskom prometu nema poteškoća. (Hina)