Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Životinje na kolnicima

Vozači, oprez! Na autocesti A3 luta pas, na A11 uočena srna: Vozi se uz ograničenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uočen je pas na autocesti A3 na čvoru Lipovljani i vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat, a srna je uočena na autocesti A11 između čvora Jakuševec i čvora V. Polje (Odra) u smjeru Siska gdje je ograničenje brzine 60 kilometara na sat, izvijestio je HAK.

U četvrtak ujutro uočen je pas na autocesti A3, na čvoru Lipovljani. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Na autocesti A11 uočena je srna, na dionici između čvora Jakuševec i Čvora V. Polje (Odra) u smjeru Siska. Ograničenje brzine je 60 kilometara na sat.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: brodska linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranska linija 9308 Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ništa ispod 60km/h Pelješki most za sada bez ijedne prometne nesreće: Hrvatske ceste upozorile na niz pravila i ograničenja

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pročitajte i ovo Darko Barešić - 2 ZA DNEVNIK NOVE TV Član Uprave HŽ Infrastrukture: "Treba prestati s prepucavanjima te ostaviti DORH-u i policiji da utvrde što se dogodilo"

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene