Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

Vozači, oprez! Na autocesti kod Ivanić-Grada uočen pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pješak je u petak ujutro uočen na autocesti A3.

Na autocesti A3 između čvora Ivanić Grad i Križ u petak ujutro uočen je pješak pa Hrvatsko autoklub (HAK) moli vozače za dodatan oprez. 

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povremeni zastoji mogući su i na dionicama gdje policijski službenici kontroliraju provođenje mjera Stožera civilne zaštite.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb za sav promet zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica iz smjera Zagreba prema Rijeci te državna cesta između Lučica i Kikovice (DC3) u smjeru Rijeke.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, HAK vozačima i putnicima savjetuje da se prije putovanja informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Stanja u prometu Hrvatskog autokluba (www.hak.hr).

Prema Odluci Nacionalnog stožera, trajektnim linijama do daljnjega smiju putovati samo putnici sa odgovarajućim propusnicama, a donesena je i Odluka o smanjenju broja putovanja na državnim trajektnim linijama te privremenom ukidanju pojedinih trajektnih linija.

Mole se putnici koji su upućeni u samoizolaciju u svoja prebivališta na otocima Korčuli i Hvaru da koriste trajektnu liniju Orebić - Dominče odnosno Drvenik - Sućuraj. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene