Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD RANOG JUTRA

I danas gužve prema moru i kilometarske kolone, na Bajakovu se čeka i po pet sati. Nekoliko nesreća na A1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ranog jutra gužve prema moru i na graničnim prijelazima.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac te na pojedinim graničnim prijelazima. HAK vozače savjetuje da zbog čestih usporavanja i vožnje u koloni pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Pročitajte i ovo Autocesta, ilustracija objavio HAK Oprezno na autocesti A3: Zbog prometne nesreće vozi se jednim trakom Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Kolona vozila stvara se na prilazima prema Dubrovniku, dok je kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije kolona duga oko 1 km. Zbog pojačanog prometa u smjeru Lipovca između čvora JANKOMIR i čvora LUČKO u smjeru NP Lučko kolona vozila proteže se oko 5 km, te u smjeru Bregane između čvora Buzin i čvora Lučko u smjeru NP Lučko kolona vozila proteže se oko 2 km; kolona osobnih i teretnih vozila ispred graničnog prijelaza Bajakovo duga je oko 8 km, javlja HAK. 

Vrlo je gust promet osobnih vozila u oba smjera na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, na ulasku s Mađarskom i izlasku sa Srbijom.

Gotovo na svim graničnim prijelazima čeka se od 30 do sat i pol vremena. Na Bajakovu se čeka i do 5 sati. 

HAK javlja o više prometnih nesreća na A1.

-prometna nesreća na autocesti A1 kraj čvora DONJA ZDENČINA u smjeru Dubrovnika;
-prometna nesreća na autocesti A1 na 239+000 km između čvora SVETI ROK i čvora MASLENICA u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h
-prometna nesreća na autocesti A1 na 208+500 km između čvora GORNJA PLOČA i čvora SVETI ROK u smjeru Dubrovnika
-vozilo u kvaru na autocesti A1 na 5+000 km između naplatne postaje DEMERJE i čvora DONJA ZDENČINA u smjeru Dubrovnika promet se vodi po dvije prometne trake.

Detaljan pregled pogledajte OVDJE. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene