Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neumski koridor

Hajdaš Dončić: Nemamo 4 milijarde kuna za Pelješki most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić u Pločama se susreo s dubrovačko-neretvanskim županom i dubrovačkim gradonačelnikom, te je ponovio stajalište Vlade kako se Pelješki most definitivno neće graditi.

Na pitanje kada će do Dubrovnika stići autocesta, ministar je poručio da se odgovor na takva pitanja treba potražiti u Hrvatskim cestama.

Pročitajte i ovo Davor Krešić Složeni odnosi Gledaju li u Neumu na otvaranje mosta ispod oka? "Nećemo izgubiti ni jednog gosta" Slika nije dostupna DRASTIČNA PROMJENA Velika zabrinutost u Neumu: "Od danas sve će se promijeniti. Samo jedan grad će profitirati"

Također, ministar Hajdaš Dončić kazao je kako je apsolutni prioritet Neumski koridor. Ipak, na pitanje po kojim uvjetima će se graditi, i što znači bosanskohercegovački zahtjev za napredno korištenje Luke Ploče nije bilo odgovora.

"Ponavljam, prioritet Vlade je tzv. Neumski koridor. Dakle, kratkoročno sigurno nećemo graditi Pelješki most, jer je Hrvatska mala zemlja, Hrvatska je siromašna zemlja i nemamo 4 milijarde kuna trenutno za izgradnju Pelješkog mosta", poručio je Dončić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene