Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružajte se strpljenjem

Promet pojačan u svim smjerovima: Na splitskim ulicama kolaps, do jedne lokacije se gotovo nemoguće probiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Produljeni vikend sa sobom je donio gužve u prometu.

Kako javlja HAK, pojačan je promet na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, a promet počinje jačati i u smjeru unutrašnjosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pogledajte obilazne pravce Počinju radovi na ključnom križanju na istoku Zagreba, očekuju se velike gužve: "Moramo zatvoriti cestu na tri tjedna..." Bez gužve ispred Jadranskog mosta pronašli rješenje? VIDEO/FOTO Ipak se Može(mo)! Jučer nesnosne gužve u Zagrebu, provjerili smo kako je izgledalo danas

"Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom iz smjera Jankomira (A3) kolona je oko 3 km, a iz smjera Buzina oko 1 km. Na izlazu prema Zagrebu kolona je oko 4 km. Zbog gustog se prometa na cijeloj dionici autoceste između Zagreba i Bosiljeva te Žute Lokve i Otočca u smjeru mora vozi usporeno i u koloni uz povremene zastoje", izvijestili su na svojim stranicama.

Pojačan promet na ulasku u Hrvatsku je i na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i čeka se između 15 minuta i pola sata.

U trajektnim pristaništima prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima pojačan je priljev vozila, javlja HAK.

Ukoliko ste među onima koji danas kreću na put naoružajte se strpljenjem, a OVDJE provjerite stanje u prometu..

Kako javlja Slobodna Dalmacija, prometni kolaps je i na splitskim ulicama, a do trajektne luke se gotovo nemoguće probiti. Na ulazu u grad iz smjera Omiša kolona je duga gotovo dva kilometra, dok je na Jadranskoj magistrali od Duća do Omiša duga pet kilometara.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene