Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK poziva na oprez

Gusta magla otežava promet, nesreće na cestama: Zbog lančanog sudara stvaraju se kolone

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost na cestama. Dogodilo se i nekoliko prometnih nesreća, a HAK poziva na oprez.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Bosiljevo u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK), a vozače pozivaju na strpljenje.

Prometna nesreća dogodila se i kod čvora Ivanja Reka, prema zapadu. Zbog lančanog sudara vozi se jednom prometnom trakom, uz ograničenje brzine i stvorila se kolona vozila oko tri kilometra.

Još jedna prometna nesreća dogodila se na autocesti A4 između čvora Novi Marof i čvora Varaždinske toplice u smjeru Goričana, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost na cestama u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnici Rat u Ukrajini Novo poglavlje rata u Europi: Sprema se sastanak koji bi mogao biti presudan

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret blagdanima Svi su na nju već pomalo i zaboravili, a broj zaraženih i oboljelih raste: Stručnjaci su zabrinuti, upozoravaju na ključne preporuke

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa.

Usporeno se vozi u zonama radova na državnoj cesti DC1 kod Tušilovića te dionici Solin - Klis, na državnoj cesti DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja, na Jadranskoj magistrali kod Turnja i u mjestu Mimice kod Omiša te na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava - Odra.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene