Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 od Karlovca prema Zagrebu na 27.kilometru vozi se usporeno u koloni.


Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, a kolone su na autocesti A1 pred naplatom Lučko oko 9 km, na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan oko 1 km, na zagrebačkoj obilaznici od čvora Jankomir prema čvoru Lučko oko 2 km te na autocesti A7, pred naplatom Rupa, gdje su kolone oko 1 km u oba smjera.

Vezani članci Prometna pravila KVIZ: Provjerite koliko dobro poznajete prometna pravila i pokušajte točno odgovoriti na svih 10 dilema Most mladosti Dva mjeseca prelazak posebnom rutom: Privremena regulacija prometa na Mostu mladosti

>> Srbijanski mediji: Hrvatski Jadran skup je kao Azurna obala!

Povremeni su zastoji mogući duž Jadranske magistrale (D8), na Krčkom i Paškom mostu. Vozače molimo za strpljenje. Na graničnim prijelazima Metković, Vinjani Donji, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Aržano i Bajakovo pojačan je ulazak osobnih vozila. Pojačan je promet u svim trajektnim lukama i pristaništima.

Zabrane i ograničenja prometa

Državna cesta D1 između Udbine i Gračaca zatvorena je za sav promet zbog radova. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, od 21. km do 23. km, u oba smjera promet teče uz ograničenja brzine od 60 km/h. Zbog radova za sav je promet zatvorena dionica državne ceste D57 Vukovar-Orolik. Obilazak je lokalnim cestama grada Vukovara i županijskom cestom ŽC4150 prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona u nedjelju je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema autocestama kao i na državnoj cesti D1.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook