Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreće špica sezone

Usporeno prema moru, raste kolona na Lučkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće na autocesti A1 od Karlovca prema Zagrebu na 27.kilometru vozi se usporeno u koloni.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, a kolone su na autocesti A1 pred naplatom Lučko oko 9 km, na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan oko 1 km, na zagrebačkoj obilaznici od čvora Jankomir prema čvoru Lučko oko 2 km te na autocesti A7, pred naplatom Rupa, gdje su kolone oko 1 km u oba smjera.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Srbijanski mediji: Hrvatski Jadran skup je kao Azurna obala!

Povremeni su zastoji mogući duž Jadranske magistrale (D8), na Krčkom i Paškom mostu. Vozače molimo za strpljenje. Na graničnim prijelazima Metković, Vinjani Donji, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Aržano i Bajakovo pojačan je ulazak osobnih vozila. Pojačan je promet u svim trajektnim lukama i pristaništima.

Zabrane i ograničenja prometa

Državna cesta D1 između Udbine i Gračaca zatvorena je za sav promet zbog radova. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, od 21. km do 23. km, u oba smjera promet teče uz ograničenja brzine od 60 km/h. Zbog radova za sav je promet zatvorena dionica državne ceste D57 Vukovar-Orolik. Obilazak je lokalnim cestama grada Vukovara i županijskom cestom ŽC4150 prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona u nedjelju je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema autocestama kao i na državnoj cesti D1.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene