Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeri na zagrebačkom Gradecu

Baš naš: Najšarmantnija lokacija za stvaranje nezaboravnih uspomena

Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Valentina Baus (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Prvi put u povijesnoj staroj jezgri Zagreba, na platou Gradec, održava se festival koji predstavlja vrhunsku gastronomiju i sjajnu zabavu, naziva ''Baš Naš''.

Festival ''Baš Naš'' u tri će tjedna predstaviti najbolje od domaće gastro ponude, ali i niz koncerata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prvog dana festivala Sudar dvaju vlakova smrti na Oktoberfestu: Ozlijeđeno osam osoba Festival suspenzije tijela - 1 nije za svakoga VIDEO/FOTO Šokantni prizori s festivala u Puli: Buše kožu i vise na kukama iznad mora

Plato Gradec na Gornjem gradu ugostit će mnoga glazbena imena. Festival je otvoren u petak navečer, a mnogi Zagrepčani baš kao i turisti ne skrivaju oduševljenje veselom atmosferom i ambijentom.

Sve do 16. lipnja već poznata gradska lokacija s koje puca pogled na cijeli grad, nezaobilazno je mjesto za sve koji traže uzbudljivo, šarmantno, drugačije i jedinstveno mjesto za afterwork druženja, opuštene večernje izlaske ili za uživanje u odličnim zalogajima uz koncert omiljenog banda.

Svakog dana od 18 sati nastupaju poznati bandovi među kojima su Neno Belan & Fiumens, Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies – Beyonce Real Tribute Band, Amy’s House – Tribute band to Amy Winehouse i brojni drugi.

Da bi ovo ljeto plato Gradec bio najšarmantnija lokacija za stvaranje nezaboravnih uspomena, ''Baš Naš'' je pripremio posebno mjesto s pogledom na Zagrebačku katedralu za najljepšu zagrebačku foto razglednicu, tri jedinstvena rooftop bara te prekrasnu pješčanu plažu na najvišoj gradskoj pozornici na kojoj će posjetitelji moći uživati u pogledu na grad i zalaske sunca.

Također, posjetitelji mogu uživati u delicijama poznatih ugostitelja s velikom ponudom, za ovaj festival posebno pripremljenih jela: od popularnih burgera u posebnim signature varijantama, morskih specijaliteta, vegetarijanskih jela te omiljenih proljetnih slastica.

Ima nešto posebno i za vrhunske gurmane i poznavatelja pića -  jedinstveni gin bar u kojem mogu probati prvi hrvatski craft gin.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene