Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Most će biti konstruktivna i glasna oporba u županiji i Hrvatskom saboru, gdje ću se nastaviti boriti za bolje uvjete života građana u Sisačko-moslavačkoj županiji, najavio je Grmoja.


Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u subotu se u Sisku osvrnuo na krucijalne probleme na koje će, kao saborski zastupnik izabran u toj izbornoj jedinici sustavno upozoravati i predlagati konstruktivna rješenja, među kojima je istaknuo sisačku Rafineriju.

Vezani članci Nikola Grmoja, Tomislav Tomašević Tomašević odgovorio na Grmojine prozivke o prijetnji: "To je bilo podbadanje u šali, još se i nasmijao" Marija Selak Raspudić pridružila se Mostu Most predstavio pojačanje: Pridružila im se Marija Selak Raspudić - ''Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena''

"Most će se u Sisačko-moslavačkoj županiji i Hrvatskom saboru boriti za kvalitetniji život građana, a najavljeni otkazi u rafineriji potvrđuju da vladajuće nije briga za narod", ustvrdio je Grmoja.

Na konferenciji za novinare Grmoja je istaknuo izabrane povjerenike Mosta NL za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, te se osvrnuo na krucijalne probleme.

“Ova županija ima dosta problema, evo najavljuju se otkazi u sisačkoj rafineriji, 250 ljudi, a Most je još prije dvije godine isticao da će naša nafta završiti u Mađarskoj i da je plan gašenje sisačke rafinerije. Vladajući su tvrdili da neće tako biti, da su oni koji dignu ruke za gašenje rafinerije veleizdajnici, ali sad šuti i župan Žinić i HDZ-ova većina. A što je s obećanjem o otkupu INA-e", upitao je Grmoja.

Najavio je da će Most zato biti konstruktivna i glasna oporba u županiji i Hrvatskom saboru, gdje ću se nastaviti boriti za bolje uvjete života građana u ovoj županiji.

"Nastavit ćemo još borbenije”, rekao je Grmoja. Dodao je kako će povjerenici koji su nazočili konferenciji za novinare biti Rajko Delić za Sisak, Lucija Gašpar Šako za Sisačko-moslavačku županiju, te Manuela Marinović za Petrinju.