Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

ima puno problema

Grmoja u Sisku: "Most će predlagati konstruktivna rješenja za županiju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most će biti konstruktivna i glasna oporba u županiji i Hrvatskom saboru, gdje ću se nastaviti boriti za bolje uvjete života građana u Sisačko-moslavačkoj županiji, najavio je Grmoja.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u subotu se u Sisku osvrnuo na krucijalne probleme na koje će, kao saborski zastupnik izabran u toj izbornoj jedinici sustavno upozoravati i predlagati konstruktivna rješenja, među kojima je istaknuo sisačku Rafineriju.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

"Most će se u Sisačko-moslavačkoj županiji i Hrvatskom saboru boriti za kvalitetniji život građana, a najavljeni otkazi u rafineriji potvrđuju da vladajuće nije briga za narod", ustvrdio je Grmoja.

Na konferenciji za novinare Grmoja je istaknuo izabrane povjerenike Mosta NL za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, te se osvrnuo na krucijalne probleme.

“Ova županija ima dosta problema, evo najavljuju se otkazi u sisačkoj rafineriji, 250 ljudi, a Most je još prije dvije godine isticao da će naša nafta završiti u Mađarskoj i da je plan gašenje sisačke rafinerije. Vladajući su tvrdili da neće tako biti, da su oni koji dignu ruke za gašenje rafinerije veleizdajnici, ali sad šuti i župan Žinić i HDZ-ova većina. A što je s obećanjem o otkupu INA-e", upitao je Grmoja.

Najavio je da će Most zato biti konstruktivna i glasna oporba u županiji i Hrvatskom saboru, gdje ću se nastaviti boriti za bolje uvjete života građana u ovoj županiji.

"Nastavit ćemo još borbenije”, rekao je Grmoja. Dodao je kako će povjerenici koji su nazočili konferenciji za novinare biti Rajko Delić za Sisak, Lucija Gašpar Šako za Sisačko-moslavačku županiju, te Manuela Marinović za Petrinju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene