Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme zahvatilo i Zagreb

Grmljavinsko nevrijeme: Tuča poharala karlovačko područje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačku županiju u popodnevnim je satima pogodilo nevrijeme.

Nevrijeme popraćeno kišom i jakom tučom zahvatilo je zapadni dio Karlovca, Dugu Resu i Generalski stol. Led je bio veličine lješnjaka, ponegdje i oraha. Prema prvim informacijama tuča je napravila štetu voćarima i vinogradarima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice Šteta od tuče zbog koje građani najavljuju prosvjed, ilustracija - 4 obrana od tuče "Jako se bojim, to malo što imam, neka mi uništi - nemam ništa": U Zagorju prijete prosvjedom, zahtjevi su jasni

Koliko je tuča bila krupna svjedoče količine leda koje su ostale na cestama. Kako to izgleda možete pogledati u prilogu na snimci koju nam je poslao čitatelj.

>> Neki bi mogli imati bijeli Uskrs...

Kiša praćena grmljavinom i munjama padala je večeras i u Zagrebu gdje je temperatura zraka u sat vremena pala za čak osam stupnjeva. Pošteđena nije bila ni krapinsko-zagorska županija, a kiše s grmljavinom bilo je i u Ogulinu i Križevcima, dok je slabija kiša pala u Varaždinu, Bjelovaru, Sisku i Rijeci.

Nestabilno vrijeme nastavit će se i za vikend, a već sutra se u cijeloj zemlji očekuje kiša. U nedjelju će biti osjetno hladnije, a iako će oborine prestati, u noći sa subote na nedjelju u gorju će opet biti i snijega.

Na Uskrs će biti dosta hladno, a u unutrašnjosti će se temperatura kretati oko 9 stupnjeva dok bi u priobalnom području ipak mogla doći i na 13 stupnjeva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene