Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Restrukturiranje javnih poduzeća

Grčić: Teret poskupljenja ne smije biti samo na građanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Branko Grčić komentirao je poskupljenje struje, te je izjavio kako teret poskupljenja moraju snositi i javne tvrtke, a ne samo građani.

'Po mom sudu, do korekcije cijene je trebalo doći, no paralelno s procesom korekcije cijena se mora događati i restrukturiranje javnih poduzeća. Dakle, cijeli teret rasta cijena ne smije biti samo na građanima, već i na poduzećima koja gospodare tim resursima', komentirao je danas poskupljenje struje ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić.

Pročitajte i ovo Poskupljenje cigareta, ilustracija Udar na budžet Novo poskupljenje cigareta: Nekima cijena raste za čak 30 posto Slika nije dostupna tarifni model igra veliku ulogu Od 1. travnja poskupljuje struja: Iz HEP-a otkrili koliko će se građanima povećati računi

>> Potpredsjednik Vlade ogorčen: Struja poskupljuje, a plaće nisu usklađene s europskima

Na pitanje naše novinarke kada će započeti s restrukturiranjem javnih poduzeća, odgovorio je kako očekuje od HEP-a i drugih javnih poduzeća da odmah uđu u taj proces.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene