Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spominjao Žalac

Grbin o problemima u stranci: ''Moraš krenuti od svog praga i ne gurati te probleme ispod tepiha, kao u drugim strankama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove sukobe i probleme u SDP-u komentirao je predsjednik stranke Peđa Grbin.

Novi sukobi u SDP-u. Šef osječko-baranjskog SDP-a Domagoj Hajduković tri tjedna prije prvog kruga izbora podnio je ostavku na tu dužnost.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program

Raspuštena su i tijela županijskog SDP-a. Razlog su liste oko kojih nije bilo dogovora, pa bi stvari u red trebao dovesti povjerenik, bivši saborski zastupnik Damir Tomić iz Đakova.

Nove probleme za SDP komentirao je i šef stranke.

''Rješavamo stvarne probleme, a moraš krenuti od svog praga i ne gurati te probleme ispod tepiha, kao u drugim strankama. Na primjer, u HDZ-u Gabrijela Žalac članica je tog predsjedništva, a nisam čuo iz HDZ-a da govore o aferi u koju je upletena, ohoho novca, teškoj stotine milijuna kuna'', kaže Peđa Grbina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene