Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za 5,3 posto

Gradska plinara Zagreb od 1. travnja spušta cijene plina svim kućanstvima u Zagrebu i Bjelovaru

Plinski plamenik
Plinski plamenik DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Plinski plamenik Plinski plamenik Foto: DNEVNIK.hr Plinsko brojilo Plinsko brojilo Foto: DNEVNIK.hr +0 Računi na stolu Galerija 1/3 >>
Osim što nudi nižu cijenu plina, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju "Moj račun“ te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, ističe se u priopćenju.

Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za kućanstva koja koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 % u odnosu na dosadašnju cijenu te će se ta odluka od 1. travnja ove godine primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar, priopćili su iz Gradske plinare Zagreb.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

Ističu kako je bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina.

"Uz bitno nižu cijenu, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju 'Moj račun' te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, čime korisnik uvelike štedi svoje vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina", piše u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene