Osim što nudi nižu cijenu plina, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju "Moj račun“ te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, ističe se u priopćenju.

Galerija


Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za kućanstva koja koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 % u odnosu na dosadašnju cijenu te će se ta odluka od 1. travnja ove godine primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar, priopćili su iz Gradske plinare Zagreb.

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 2 Hoće li HNK i Jarun zjapiti prazni? Od danas u Zagrebu pojačani nadzor javnih okupljanja Milan Bandić i Sabina Tandara-Knezović Pogledajte posljednji TV intervju Milana Bandića: "Volio bih da ostatak Hrvatske živi kao Zagreb..."

Ističu kako je bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina.

"Uz bitno nižu cijenu, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju 'Moj račun' te dala mogućnost kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, čime korisnik uvelike štedi svoje vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina", piše u priopćenju.