Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisno prešao na drugu stranu mosta

Gradonačelniče Bandić, tako se ne prelazi preko ceste!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je svojim primjerom pokazao kako NE prelaziti cestu.

Gradonačelnik je želio što brže stići do parkiranog automobila, no pritom je zaboravio kako bi upravo on trebao biti primjer svima drugima i poštivati propise.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!"

>> Novinarka Dnevnik.hr-a Bandiću 'spasila' živu glavu

Bandić je tako na Mostu Slobode u Zagrebu, gdje nema pješačkog prijelaza, prešao cestu preko dvostruke pune linije. Na kraju je jedan vozač čak stao nasred mosta i propustio gradonačelnika.  

Dio od gotovo 200 kilometra biciklističkih staza, koliko ih broji Zagreb ovih dana, dobiva novo, ljepše lice, a zbog prozivke da su neke od njih vrlo nespretno ucrtane, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić se ispričao.

'To su radile kolege koji su sjedili u kancelariji. Da su izašli na teren ne bi to napravili. Ispričavam se biciklistima. Sredit ćemo to, a sankcionirat ću one koji su napravili pogrešku. Provjerit ću kako bi to trebalo izgledati još večeras', rekao je Bandić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene